Het huisje

Wij heten u graag van harte welkom op dit paradijselijke plekje in Friesland dat nooit verveelt.

Ruimte, Rust en Ruisende Populieren

 

Het Velthuijsje is van alle gemakken voorzien. Het huisje is groot genoeg voor 4 of 5 personen.

 

De woonkamer heeft grote ramen rondom, met uitzicht op weilanden en de gracht. De woonkamer is voorzien van twee stoelen en een grote tweepersoonsbank. Verder zijn er spelletjes, en zijn er TV met sateliet verbinding, een stereo installatie en een collectie aan boeken, cds en dvds.

 

Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een kleine eetkamer. Er is een eet- of studeertafel met wederom een weids uitzicht over de weilanden.

 

De keuken is praktisch ingedeeld en volledig ingericht.

 

De badkameris voorzien van een douche, toilet en wasbak. Linnegoed is voor u aanwezig.

 

De slaapkamers op de bovenverdieping zijn ruim en licht door de grote ramen. Eén slaapkamer biedt toegang tot het dakterras. Vanuit beide slaapkamers  heeft u een geweldig uitzicht.

 

In het hele huis ligt parketvloer. Het huis is centraal verwarmd en wordt voornamelijk van energie voorzien door zonnepanelen!!! Verder is er een wasmachine, barbequestel, een schuur om uw eventuele fietsen in op te bergen, en er zijn voldoende tuinmeubelen.

 

In overleg kunt u de fietsen gebruiken. Voor de deur in het Helomakanaal ligt een vissersboot. Tegen een geringe vergoeding en indien vooraf aangevraagd kunt u de boot met buitenboordmotor gebruiken.

 

Contact: Sabina Velthuijsen: 06-55577381, 0561-480877, reserveren@velthuijsje.nl 

gegarandeerd genieten

Het Velthuijsje 

Directe omgeving 

Uitzicht aan de voorkant aan de gracht

Uitzicht vanuit slaapkamer 2

Helomakanaal

Brandemeer